Thursday, October 23, 2008

Budak Takraw(Storyboard)

Aku pernah buat pitching proposal untuk pilot project animasi tajaan Mdec MSC tapi sayang tak dapat. Untuk pengetahuan ini xde kena mengena dengan komik Budak Takraw aku, title je sama.walau camana pun untuk tatapan korang terima lahh...



credit:-

Voice : Fahimi(rasa-rasa cam 3/4 watak semua suara dia), Zura, aku sendiri, abang toi
Sound: Jashir, akir
Soundtrack: "Bila matamu tersenyum" (Coda), "Andaiku tahu"Zura&Fahimi

Thanks laa kat korang semua..nanti kalau ada project lagi sudi-sudi la join!

2 comments:

almond delight said...

ayie, best la plak aku rasa citer ni...mana satu suara kau, aku rasa kau sesuai bawak watak jahat je...hahaha! nnt aku link blog kau kat blog aku...update la selalu wei..

ANSHARI said...

Suara aku kuar skali jee..cameo cameo..tang watak ijam tu..aku pun dah link website kau..caya laa wat kek!